Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهردار تهران گفت: ما مکلفیم نسبت به خدمت شایسته و نوکری مردم گوی سبقت را از هم برباییم و دانشجویان مسوولیت و رسالت ویژه ای در این موضوع دارند.


به گزارش شریان نیوز،علیرضا زاکانی، شهردار تهران در همایش بزرگداشت روز دانشجو در دانشگاه تربیت مدرس اظهارداشت: امروز ۱۶ آذر و روز دانشجو است، سال‌ها پیش اتفاقی که در دانشگاه تهران یک وجه ضد استبدادی و یک وجه ضد استکباری داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: این موضوع جهت ضد استبداد قیام بر علیه حاکمیت وقت بود و وجه ضد استکبار آن نه گفتن به نماینده نظام سلطه برای حضور در ایران بود. 

زاکانی ادامه داد: در دهه ۷۰ و ۸۰ تلاش شد که جوهره جریان دانشجویی تغییر پیدا کند  و یک مسیری بر خلاف مسیر ذاتی آن طی شود.

زاکانی گفت: در بعد از انقلاب یک مسیر درخشان دیگر یعنی  ۱۳ آبان ۵۸ را داشتیم که در آن  نیز یک اصلاح درونی مقصود بود.  اصلاح درونی نسبت به دولت موقت بود که اگر استمرار پیدا می کرد منجر به انحراف نظام می شد  و نه بزرگ بیرونی به پذیرش شاه مستبد بود.

وی اضافه کرد:  باید در ۱۶ آذر مسئولیت های بزرگ تاریخی خود را یادآور شویم. با انقلاب اسلامی وارد یک رقابت جدی بین اسلام و لیبرالیسم با یک نگاه متفاوت نسبت به انسان شدیم.

شهردار تهران افزود: ادامه این نقطه درخشان تاریخی همیشه این رسالت را برای ما یادآور شده که اگر ما این روز را گرامی می داریم بخشی از آن گرامیداشت یاد شهداست که این حماسه است و بخشی از آن یادآور مسئولیت هایی است که نسبت به تلاش صورت گرفته در مسیر جریان دانشجویی تا امروز انجام شده است.

شهردار تهران ادامه داد: ادامه مسیر انقلاب با ساختن یک الگو قابل هموار شدن است. روز دانشجوی امسال باید پیام ویژه‌ای داشته‌باشد. امروز نیازمند این هستیم که در داخل با تبعیض و فقر و فساد مقابله کنیم و بی شک دانشجو نسبت به این مساله مسئولیت پذیری جدی دارد.

زاکانی تصریح کرد: ما مکلفیم نسبت به خدمت شایسته و نوکری مردم گوی سبقت را از هم برباییم و دانشجویان مسوولیت و رسالت ویژه ای در این مسأله دارند و حداقل می توانند این مسأله را از مسئولان بطلبند. ما مسئولیم که کشور را به سمت پیشرفت و آبادانی مادی و معنوی ببریم.

وی گفت: در داخل نیازمند یک انسجام و امید و روشن بینی نسبت به آینده و همچنین جهاد و حرکت همه گیر برای تحقق اهداف عالی نظام جمهوری اسلامی هستیم.

شهردار تهران بیان داشت: در خارج نیز باید یار مظلومان باشیم و با جبهه سازی درست ظرفیت‌های خود را تکامل بخشیم. چرا که مظلوم وقتی با حمایت ما بلند شد در خدمت اهداف انقلاب قرار می گیرد.

زاکانی در ادامه بیان داشت: شهرداری به نوبه خود مشکلات متعددی دارد و باید از یک نهاد خدماتی صرف به یک نهاد اجتماعی اثرگذار ارتقا پیدا کند و آن موقع است که می تواند ناظر به حوزه اجتماعی‌ و آسیب های اجتماعی و مسائل زیست محیطی و فرهنگ حرفی برای گفتن داشته باشد.

وی گفت: باید به مردم یک خدمت شایسته صورت بگیرد و این خدمت دروازه ورود و پیوستگی مردم و مسئولین را فراهم کند و مردم محور تحول بر مدار نخبگان قرار گیرند.

شهردار تهران گفت: وقتی مردم به میدان بیایند می توانیم داعیه دار این باشیم که می توانیم یک شهر الگو بسازیم و نوک تیز این پیکان و این مسیر را هم نخبگان شهر و فرهیختگان حوزه و دانشگاه به عهده دارند. 

وی اظهار کرد: در شهرداری خود را نیازمند پیوستگی به مراکز علمی می دانیم و بر همین اساس یکی از هویت هایی که دنبال می کنیم تا شهر تهران با آن هویت در عرصه جهانی شناخته شود هویت علمی و فناوری است. تلاش می کنیم زیرساخت‌های لازم پهنه های علم و فناوری را در شهر تهران فراهم کنیم.

زاکانی گفت: سعی داریم در مجموعه های مختلف امکانی را فراهم کنیم که دانشگاه‌ها برای بعد و حین تحصیل خود یک سکانداری جدی برای توسعه علم و فناوری در شهر و گره گشایی از موضوعات مختلف شهر تهران را در دستور کار قرار دهند. 

شهردار تهران گفت: در شهرداری نیازمند علوم انسانی، تجربی، فنی و مهندسی و هنر و همه عرصه ها هستیم و نظام مسائل ما باید به دست اهل دانش گره گشایی شود و در این مسیر ما خود را محتاج دانشگاه و اهالی علم و دانش می دانیم. این احتیاج و هم افزایی ظرفیت ها و حضور جدی اهل علم برای راه گشایی مسیر و گره گشایی از مشکلات امکانی را فراهم کند که هم تعالی دانش را ببینیم و هم در کنار آن مشکلات تهران که درواقع خودش یک کشور است را حل کنیم.

زاکانی با اشاره به اینکه وجود سه گسل فعال در تهران بحران زا است، گفت: وجود ۱۲ هزار هکتار بافت ناپایدار و ۴۵۶۰ هکتار بافت فرسوده در دل این بافت ناپایدار و وجود سه گسل فعال در تهران بحران زا است.

وی بیان داشت: ۵۷۰ کیلومتر معابر انتقال آب سطحی شهر داریم که بخش زیادی از آن فرسوده شده و هیچ پولی برای حل این مشکل در محاسبات دیده نشده است.

 شهردار تهران گفت: در حوزه ترافیک و حمل و نقل ۷ خط مترو به ۳ هزار واگن نیاز دارد در حالی که همه این خطوط ۱۵۰۰ واگن دارد و از این موارد نیز تنها ۱۱۳۶ مورد آن در حال ارائه خدمت هستند و حتی دو سوم آن نیز نیاز به اورهال دارد.

وی خاطرنشان کرد: در بخش اتوبوسرانی، از ۵ تا ۶ هزار اتوبوس فعال در گذشته فقط ۲۲۵۰ اتوبوس در فعال است و به تازگی ۱۷۵ دستگاه خریدیم و به دنبال جبران کاستی ها در این بخش هستیم. همچنین ۴.۵میلیون موتور سیکلت در تهران وجود دارد که بسیاری از آن ها کاربراتوری هستند و یک موتور کاربراتوری ۷ برابر یک ماشین آلودگی ایجاد می کند. پس با این همه معضلاتی که در کنار هم قرارمی گیرد چگونه می توان صحبت از هوای پاک کرد؟ 

شهردار تهران تاکید کرد: شهروندان دچار مشکلاتی هستند و به حق ناراحتند. سطح سرمایه های اجتماعی در تهران در پایین ترین سطح قرار دارد و در این بخش نیز به یک زنگ خطر دیگر بر می‌خورید.

زاکانی با بیان اینکه، «ما می توانیم» برای ما مسجل شده است، گفت:در داخل کشور در برهه ای از زمان عده ای مشکلات متعدد را با نمی شود و نمی توانیم پاسخ می دادند. اما برای ما مسجل شد که ما می توانیم اگر حرف خود را منطقی و دقیق بزنیم و دچار سستی نباشیم. 

زاکانی ادامه داد: جریان جنبش دانشجویی مسئولیت ها و رسالت های بزرگی دارد که دانشجو به صورت بالفعل می تواند امروز در خدمت انقلاب اسلامی قرار بگیرد و امروز می تواند خودش را برای پذیرفتن مسئولیت ها در آینده بسازد.

وی بیان کرد: با یک شهر، شهروند و شهرداری مواجهیم که تحقق نکات اساسی و توفیق مندی در تحقق خدمت پیوستگی بین این سه جز را می طلبد. شهردارای دارای نقصان است و در راه طی شده در سالهای گذشته بیشتر توجه به کالبد شهر شده و به روح شهر کمتر توجه شده است. 

شهردار تهران خاطرنشان کرد: تهران به عنوان پایتخت نظام جمهوری اسلامی هویتی دارد اما در معماری و شهرسازی هویت آن مفقود است.

 زاکانی ادامه داد: نیازمند صورت جدیدی از شهر تهران هستیم و صورت فعلی تهران زیبنده شهروندان و جمهوری اسلامی نیست. 

شهردار تهران گفت: باید این تحول را ایجادکنیم و ماحصل و برکات و خیرات این تحول را برای آیندگان داشته‌باشیم.
 
وی ادامه داد: تصور کنید چند وقت ماشین ها بیرون نیایند و ببینید آلودگی هوا چقدر کاهش پیدا می کند چون ۸۲درصد آلودگی هوا مربوط به عناصر متحرک شهری است. بخشی از آن مربوط به شهرداری است، بخشی از آن مربوط به خودروهای شخصی است، بخش دیگر مربوط یه موتور سیکلت ها است. با این وضعیت می بینید تهران مطبوع ترین هوا برای زندگی دارد. 

شهردار تهران اضافه کرد: اما وقتی در هیاهوهای شکل گرفته محاسبه کنید که اگر ما همه تهران را اتوبان و بزرگراه کنیم ۶ ماه شرایط خوب می شود و بعد از ورود خودروهای جدید طی دو تا سه سال دچار یک قفل شدگی مضاعف می شود، لذا باید کارهای تهران را به دقت دنبال کرد. 

زاکانی یادآور شد: به دنبال این هستیم با یک برنامه ریزی ۱۰ ساله در ۱۲ سرفصل مسیری را برویم که ماحصل آن یک شهر پیشرو و پیشرفته در ابعاد مختلف باشد که انسان‌ها در آن آسایش، امنیت، آرامش و شرایط ممتازی داشته باشند.

شهردار تهران گفت: البته راه سختی است چرا که نان خیلی ها در زدن آدم ها است. نگاه کنید هنوز کارمان شروع نشده دارند مارا تخریب می‌کنند. ما نه حوصله و نه وقت این را داریم که خودمان را درگیر آنها کنیم، ما داریم کار خودمان را می کنیم. البته پاسخگو هستیم ولی پاسخگو به سوالات دقیق نه نکاتی که که به یک نوعی از سر رقابت نادرست و بعضا کینه ورزی صورت می گیرد.

وی درباره فیلم کتک زدن کودک کار که در فضای مجازی منتشر شده بود، گفت: فیلمی که در باره برخورد با کودکانی که زباله خشک جمع می کنند پخش می شود ارتباطی به امروز و این دوره ندارد. فیلمی که مربوط به منطقه ۱۲ در این مورد پخش شد مربوط به ۶ ماه پیش است البته هرموقع این اتفاق بیفتد بد است و امروز بدتر است و یا کودکی را زده بودند نیز ربطی به این دوره نداشت. 

شهردار تهران اضافه کرد: این مسائل حکایت از زخمی دارد که هر از چند گاهی سر باز می کند و این باید التیام پیدا کند.

وی با اشاره به اینکه شهرداری خودش را در قبال آسیب‌های اجتماعی مسئول می‌داند، ادامه داد: در شهری زندگی می کنیم که ۲۱ هزار معتاد متجاهر و ۴ هزار کودک خیابانی دارد و چند هزار زباله گرد دارد و نمی توان از کنار این مسائل به راحتی عبور کند. در دوره گذشته این مساله را یک نوع زیست می دانستند اما ما می گوییم که این نگاه با کرامت انسانی در منافات است. لذا شهرداری قبول کرده که این مسئولیت اجتماعی را بپذیرد.

زاکانی عنوان کرد: بر همین اساس قرارگاه اجتماعی در تهران با حضور همه دستگاهها با محوریت شهرداری شکل گرفته تا این مشکلات را حل کنیم و باید در بحث معتادان توجه کنیم که جمع آوری آنها آسان است و زمان زیادی نمی برد اما ۶ تا ۷ سال باید پای این معتادان که جمع آوری شده بنشینید تا دوباره به آغوش جامعه برگردد. 

وی با اشاره به اینکه قرار خدمت در مناطق را در هفته های اخیر به دلیل بحث بودجه و حضور در دولت نتوانستیم برگزار کنیم، افزود: در بحث معتادان دچار یک سیکل معیوب هستیم و برای حل مشکلات در حوزه های مختلف تکیه به حوزه و دانشگاه برای ما امکانی را فراهم می کند که از آن ها الهام و جهت بگیریم.

زاکانی خاطرنشان کرد: ۱۳ میلیون نفر جمعیت روزانه تهران است و مشکلات آن بسیار زیاد که برای حل آن نیازمند علم و دانش هستیم. مثلا مشکلات در حوزه پسماند حتما یک راه منطقی و علمی و دقیق دارد اما اینکه این طلای سیاه به بلای جان ما در تهران تبدیل شده حکایت از این می کند که نیازمند یک طریق درست و اراده صحیح برای عبور از مشکلات هستیم. 

دسته بندیاجتماعي

منبع: شریان

کلیدواژه: شهردار تهران گفت مسئولیت ها روز دانشجو بخشی از آن شهر تهران برای ما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shariyan.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شریان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۷۳۸۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشکده‌های مهارت برای تأمین نیاز صنایع دانشجو تربیت کنند

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، در حاشیه برگزاری مراسم تکریم و معارفه رؤسای قدیم و جدید دانشگاه آزاد اسلامی گیلان، محمدعلی نادی خوراسگانی معاون تربیتی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی به همراه مجتبی ملکی چوبری سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی گیلان و جمعی از مدیران این دانشگاه از قسمتی از شرکت تولیدی نوید مرغ گیلان بازدید کردند.

نادی در بازدید و نشست با مسئولان این شرکت تولیدی اظهار کرد: دانشگاه آزاد اسلامی دارای ظرفیت‌های بالایی در کشور بوده که می‌توان از این ظرفیت‌های در راستای رفع مشکلات جامعه استفاده کرد و در این باره دو مدل طراحی شد که نخستین مدلی که در حوزه مهارت دنبال آن هستیم ایجاد هنرستان فنی در جوار صنعت است که بتوانیم با آموزش مهارتی به مهارت آموزان، گامی را در کمک به رفع مشکل نیروی انسانی ماهر صنایع برداریم. به‌عنوان نمونه می‌توانیم با تربیت تکنسین درجه ۲ در صنایع از این نیروی تربیت شده استفاده کرد.

وی افزود: دانشکده‌های مهارت و کارآفرینی باید تخصصی شود و پس از تربیت در این دانشگاه وارد بازار کار شده اکنون، دانشکده‌های مهارت قادر خواهند بود با توجه به نیاز صنایع به منابع انسانی دانشجو جذب کنند و به آنان آموزش دهند در این راستا دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان می‌تواند با توجه به ظرفیت‌های بهینه‌ای که دارد نسبت به طراحی دانشکده‌های مهارت و کارآفرینی به‌صورت تخصصی با توجه به نیاز استان و صنایع اقدام کند.

معاون تربیتی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد:‌ به‌عنوان نمونه دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان با توجه به صنعت طیور استان و کشور، دانشکده تخصصی مهارتی طیور راه‌اندازی کند و پس از تربیت نیروی کار متخصص در این دانشگاه، آنان را وارد بازار کار کرده و نیاز استان گیلان به نیروی متخصص ماهر توسط دانشگاه آزاد اسلامی برطرف خواهد شد.

نادی تأکید کرد: با رفع موانع موجود اتفاقات خوبی در حال وقوع است و با رفع موانع، صنعت راحت‌تر می‌تواند از ظرفیت دانشگاه‌ها استفاده کند. تردد استادان در صنعت و تأمل با نیرو‌های مشغول به کار، می‌توانند باعث ورود اطلاعات جدید به شرکت شده و آموزشکده‌های تخصصی با توجه به نیازسنجی در استان، راه‌اندازی شود. باید خیال خانواده‌ها از محیطی که فرزندانشان در حال مهارت‌آموزی هستند، راحت شود و بدانند که در این محیط کارها، امنیت کامل کار برای فرزندان وجود دارد.

وی بیان کرد: مدارس عالی مهارت در دانشگاه آزاد اسلامی راه‌اندازی شد که با فراخوان در دانشگاه و جامعه یک مدرسه عالی مهارت افتتاح می‌شود و دوره‌های عالی مهارت به مدت زمان‌های خاص در این مدارس برگزار می‌شود تا نیرو‌های دوره دیده داشته باشیم که دانشگاه آزاد اسلامی پیشتاز در این مورد است.

معاون تربیتی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: جامعه با افزایش سطح سواد جوانان نمی‌تواند آنان را مشغول به کار کند؛ اما با آموزش مهارت می‌توان در اشتغال جوانان سهم داشت و بعضی از مهارت‌هایی که در مدرسه عالی مهارت منتقل می‌کنند سریعاً بازخورد دارد و می‌توانند جذب بازار کار و مشغول به کار شود و این مهم وقتی محقق می‌شود که باید مبتنی بر نیاز حرکت کرد و با نیازسنجی و معرفی رشته‌های مورد نیاز در تبیین و انتخاب رشته‌ها به دلیل جذابیتی که دارند نیازسنجی کنیم.

 نادی مطرح کرد:‌باید شبکه استادان رشته‌ها درگیر کار شوند با گفتمان استادان باید رشته‌های خود را در مدارس معرفی کنند با اعلام نیاز توسط جامعه، رشته‌های مورد نیاز فعال شوند و درباره جذب دانشجویان پیگیر باشند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • روز عجیب شورای ششم؛ گریه چمران برای وحدت!
  • آمادگی دانشگاه تربیت مدرس برای پذیرش دانشگاهیان آمریکایی
  • آمادگی دانشگاه تربیت مدرس برای پذیرش اساتید و دانشجویان اخراجی آمریکایی
  • اعلام آمادگی دانشگاه تربیت مدرس برای پذیرش اساتید و دانشجویان اخراجی آمریکایی و اروپایی حامی فلسطین
  • دانشکده‌های مهارت برای تأمین نیاز صنایع دانشجو تربیت کنند
  • زاکانی: به جای ملک به مدیران وام بانکی دادیم!
  • کارگران ستون فقرات تولید هستند
  • دانشگاه تربیت مدرس در میان برترین دانشگاه های ایران قرار گرفت
  • کاروان خدمت شهرداری کرمانشاه به منطقه ۴ رسید
  • کاروان خدمت شهرداری کرمانشاه به منطقه ۳ رسید